Hem

Cotton Vitae

Rutor kökshanddukar

39,87 kr

Rutor kökshanddukar, storlek: 50 x 70 cm., Twill - 68% Bomull + 32% Linne, med en vikt av 260 gr / m2, för att tvätta upp till 60º.

  Cotton Vitae

  Badrockar i lockig bomull, barnhuva

  316,45 kr

  Tillverkad i högkvalitativ lockig bomull med fickor och huva! Vi har designat denna badrock i kimonostil 3/4 för komfort. Finns för åldrarna 2 till 13.

  100% mjukt och fluffigt bomullstyg.

   Cotton Vitae

   Bänkskiva 400 Trådar Egyptisk bomull PERCAL

   432,48 kr

   Tillverkad med det bästa egyptiska bomullspercale-tyget med 400 trådar per kvadrattum - dubbelt så mycket som standard percale sängkläder. Helt enkelt med en unik touch är denna produkt det perfekta valet för en elegant säng!

   Bänkskiva 400 Trådar Egyptisk bomull PERCAL, mycket andningsbar, för användning året runt.


    Cotton Vitae

    Superior Spa Badrockar 300 g/m²

    473,83 kr

    Superior Spa badrockar 300 g/m², våffeltyg är tillverkade av 100% bomull av bästa kvalitet, tillverkade i Portugal. Stark och resistent med en densitet av 300 gram bomull per kvadratmeter.

    Det kan tvättas i maskin och torktumlare användas.

     Cotton Vitae

     Madrass topper MAX COTTON NATURSAN

     518,56 kr 466,70 kr

     Max Cotton madrass topper är en 100% naturlig produkt eftersom den är tillverkad helt med 100% bomull. Denna madrassöverdel är vändbar, det vill säga den kan användas otydligt på båda sidor och innehåller en plattform också med 100% bomullstyg.

     Denna madrassöverdel passar madrasslängder upp till 200 cm och kan anta madrasshöjder på upp till 35 cm.

     • −10%
     Cotton Vitae

     Justerbart ark 400 trådar egyptisk bomull

     493,35 kr

     Tillverkad med det bästa egyptiska bomullspercale-tyget med 400 trådar per kvadrattum - dubbelt så mycket som standard percale sängkläder. Helt enkelt med en unik touch är denna produkt det perfekta valet för en elegant säng!

     Bänkskiva 400 Trådar Egyptisk bomull PERCAL, mycket andningsbar, så att du kan njuta av alla kvaliteter på din madrass plus komforten i ett egyptiskt bomullslakan 400 trådar. För madrasser upp till 35 cm.


      Cotton Vitae

      Bambu madrass skydd

      389,87 kr 350,88 kr

      Velfont 3-lagers vattentät bambumadrassskydd är tillverkat av bambutyg med maximal absorption, mjukhet och friskhet på båda sidor. Dess Neotherm-membran® är dolt mellan de två tyglagren och gör det till en vattentät och andningsbar produkt, vilket ger fullständigt skydd mot vätskor och kvalster, eftersom membranet fungerar som en fysisk barriär som hindrar dem från att tränga in i madrassen.

      Bambu är den mest regenererade växten på planeten och är därför en ekologisk och hållbar resurs. Dessutom ger det en hög nivå av fuktabsorption (upp till 6 gånger mer än bomull).

      • −10%
      Cotton Vitae

      Påslakan 400 trådar Egyptisk bomullspercale

      551,68 kr

      Duvet täcker 400 egyptiska bomullspercale trådar med 400 trådar per kvadrattum - dubbelt så mycket som standard percale sängkläder. Helt enkelt med en unik touch är denna produkt det perfekta valet för en elegant säng!

      Påslakan 400 egyptiska bomullspercaletrådar, mycket andningsbara, påslakan med dolda knappar.

       Cotton Vitae

       Viscobambú kudde

       363,28 kr

       Viskoelastisk kudde med mjuk perforerad kärna med hög densitet med speciell formulering och extra höjd som ger tillräckligt stöd och stor andningsförmåga. Den viskoelastiska kärnan med formminne reagerar på vikt och kroppstemperatur som lindrar trycket vid kontaktpunkterna och anpassar sig perfekt till huvudets och nackens form.