• −10%
Cubrecolchón TERMO-regulador
Cotton Vitae

Outlast® THERMO-regulator övermadrass

992,39 kr
893,15 kr Spara 10%
Inkl. moms

Den termoreglerande madrassen Velfont kombinerar en naturlig fyllning av 100 % bomull med ett termoreglerande tyg av 100 % bomull, som tillämpar den mest avancerade teknologin utvecklad av NASA med bomullstyg, vilket ger en exklusiv och unik produkt på marknaden.

Det termoreglerande tyget verkar genom att absorbera, lagra och släppa ut värmen som vår kropp avger, vilket skapar en individualiserad komfortzon. Ger ett konstant mikroklimat, inte för kallt, inte för varmt.

Denna bäddmadrass anpassar sig till madrasslängder på upp till 200 cm och kan ta madrasshöjder på upp till 35 cm.

Mätning:
100% secure payments

Velfont Thermo-regulator Madrassöverdrag är justerat med gummi runt hela madrassöverdragets omkrets för perfekt stöd under natten och undviker oönskad förskjutning. Dessutom har den en yttre trim för en bättre finish.

Denna bäddmadrass ökar komforten genom att lätta på trycket på kontaktpunkterna med vår kropp och uppnå en bättre vila tack vare sin 100% bomullsfyllning, som förutom att vara naturlig, fungerar som värmeisolering.

Alla Velfont madrassöverdrag gynnar luftcirkulationen inuti, eliminerar all fukt som kan ackumuleras, samt tillåter ordentlig svett.

Idealisk övermadrass för: heta människor

Sammansättning:

  • Tyg: 100 % Outlast® termoreglerande bomull
  • Bas: 100% bomullsbotten
  • Fyllning: 100% bomull

Underhållsrekommendationer:

Thermo regular

Internationell ekologisk märkning för textilprodukter fria från hälsoskadliga ämnen.

EOEko

Produktinformation

Cotton Vitae
5005231