Örngott

Cotton Vitae

Örngott 400 trådar PERCAL

135,97 kr

Otroligt silkeslen. Oklanderligt värde för pengarna!

Tillverkad av den bästa egyptiska bomullsabborren på 400 trådar per kvadrattum - dubbelt så mycket som standard percale sängkläder. Helt enkelt med en unik touch är denna produkt det perfekta valet för en elegant säng!

Örngotten +5cm har en kant märkt med en broderad sladd runt omkretsen.

  Cotton Vitae

  Örngott, egyptisk bomull 200 trådar - Percale

  90,72 kr

  Örngott med 100% egyptisk bomull av 200 trådar.  Med en enda sidoöppning, med en inre flik som förhindrar att kudden kommer ut, en perfekt kombination av elegans och komfort.

  Vi har de standardmått som våra kunder använder, i strumporna, när det indikerar att "+5 cm" är gränsen Oxford eller gränsen, som går runt örngottets omkrets, åtskilda av en söm av bomullstråd.

   Cotton Vitae

   SATÉN Kuddfodral 400 trådar

   116,03 kr

   Örngott av egyptiskt bomullstyg 400 trådar satin, med öppning på ena sidan, med inre embozo. Mätningarna som ingår " + 5 " indikerar att det är bredden på kanten som definieras av en sladd runt lockets omkrets, känd som Oxford-kanten.

    Cotton Vitae

    Örngott 300 trådar randig satin

    92,30 kr

    Egyptisk bomull med 300 trådar randig satin, Enkel och elegant, denna randiga design (1 cm bred) harmoniserar med dekorationen av det moderna sovrummet. Ren egyptisk bomull med 300 trådar per kvadrattum. Oxford örngott +5 cm har en kant markerad med en broderad sladd runt omkretsen.