Täcken

Cotton Vitae

Quilt ASPEN 95% ner

1 449,29 kr

Aspen Velfont-täcket är tillverkat av 100% dunsäkert bomullstyg, vilket förhindrar förlust av dess mycket fina fyllning inuti. Denna fyllning är gjord av högkvalitativ jungfru, inte krossad. Det har utsatts för rigorösa sanitära kontroller, saneras, desinficeras och steriliseras.

Den finns i en enda vikt på 270 g/m².

  Cotton Vitae

  Täcke DENVER - Extrasoft

  337,55 kr

  DENVER Eco-täcket från Velfont är tillverkat av slätt mikrofibertyg med en extra mjuk touch.

  Fyllningen av detta täcke är gjord av neotherm® Eco-konjugerad ihålig silikonåtervunnen fiber som har samma termiska, berörings- och återvinningsegenskaper som jungfrufiber, men minskar mängden avfall vi genererar på planeten, vilket sparar jungfruligt råmaterial. Tillverkad med horisontell ribbning och yttre trim runt omkretsen.

   Cotton Vitae

   SUPRA täcke 100% ner

   2 415,57 kr

   Täcket är komponerat med de mest exklusiva materialen, vilket gör det till en mjuk, lätt och skrymmande nordisk fyllning.

   Supra är ett mycket avancerat täcke, fyllningen är 100% nere, ett ädelt och mycket värdefullt material som valts för sin renhet och dess egenskap att ge volym (det har en fyllningskraft 750), tack vare fyllningen ger det oss en varmluftskammare som skyddar oss naturligt under natten och hjälper oss också att evakuera överflödig fukt.

    Cotton Vitae

    TÄCKE SIBIRIEN 98% ner

    1 940,89 kr

    Sibiriskt täcke är utan tvekan den nordiska fyllningen par excellence av Hogar Algodón Egipcio, den har en exceptionell balans mellan en mycket hög kvalitet och ett inneslutet pris. Dess fyllning på 98% ner tillsammans med ett mycket mjukt satintyg överför oss en oöverträffad touch, volym och komfort.

    Materialen i det sibiriska täcket är naturliga (dun och bomull). Dunet har behandlats, tvättats och steriliserats enligt EDFA:s (European Down &Feather Association) regelverk.

     Cotton Vitae

     Duntäcke 90 % Dun, 10 % fjäder

     1 160,29 kr

     Duvet NER 90% Dun, 10% fjäder, bra kvalitet till ett bra pris. Naturlig anti-mite, allergivänlig behandling och spårbarhetskontroll.

     Tillverkad av NORDREAM som i sina produkter använder nya dun tillverkade i Europa under de strängaste kvalitetsvillkoren (EN 12934 - J.I.S. standarder), hygien och respekt för miljön.

      Cotton Vitae

      Ordino täcke 90% Dun 10% fjäder

      1 202,51 kr

      Edron Ordino är tillverkad av 100% bomulls "dunsäkert" yttertyg, vilket förhindrar läckage av fjädrarna inuti.

      Fyllningen av detta täcke är gjord av jungfruligt dun av hög kvalitet, oborstad, utsatt för rigorösa sanitära kontroller och saneras, desinficeras och steriliseras.

      Den finns i en enda vikt på 270 g/m².

       Cotton Vitae

       Snötäcke 92% dun och 8% penna

       1 223,61 kr


       Klassiskt och bekvämt täcke sedan 1991 i vår produktkatalog. Naturlig anti-mite, allergivänlig behandling och spårbarhetskontroll.

       NORDREAM använder i sina produkter nya dun som tillverkas i Europa under de strängaste kvalitetsvillkoren (EN 12934 - J.I.S. standarder), hygien och respekt för miljön.

        Cotton Vitae

        Artico täcke 94% Dun och 6% penna

        1 634,99 kr

        Elegant täcke med utmärkt finish. Naturlig anti-mite, allergivänlig behandling och spårbarhetskontroll.

        Det bästa systemet är "Kassetten", som består av målningar med inre partitioner. De tillåter överensstämmelsen i hela nordens inre, även i sömmarna, vilket undviker kalla områden (utan fyllning), de ger också enhetlighet i fördelningen av fyllningen över hela Nordens yta.