Lista över produkter efter märke Cotton Vitae

Cotton Vitae

Acarsan anti-mite fiber kudde®

527,53 kr

Velfont Anti-Mite Pillow är en dubbelmantelkudde tillverkad av 100% bomulls ytter- och innertyg och fylld med högkvalitativ fiber med Acarsan Natural® anti-mite behandling med växtextrakt, vetenskapligt testade och som bibehåller dess egenskaper efter tvätt.

Fyllningen är gjord av konjugerad ihålig fiber, som ger volym, lätthet, mjukhet, silkesberöring, elasticitet och stor motståndskraft, förutom att den är mycket motståndskraftig mot användning och tvätt. Denna kudde har utvecklats speciellt för personer som är allergiska mot kvalster och för dem som letar efter en hälsosam vila.

Fasthet: Medium

  Cotton Vitae

  Alaska fjäderkudde 90% ner 10% fjäder

  1 445,12 kr

  Ny kudde med en elegant och modern finish. Naturlig anti-mite, allergivänlig behandling och spårbarhetskontroll.

  FYLLNING: 90% ner 10% fjäder
  TÄTHET: Strumpa
  TYG: 100% dunsäker satinbomull
  TAKT: Extra ner
  OMKRETS FINISH: Yttre partition och levande trim

   Cotton Vitae

   Aloe Vera vattentät mikrofibermadrass topper

   225,63 kr 203,07 kr

   Velfont Aloe Vera Waterproof Microfiber Mattress Topper är tillverkad av mikrofibertyg med en extra mjuk touch som innehåller en Aloe Vera-behandling på övre ansiktet och polyetenlaminat på undersidan.

   Aloe Vera-behandlingen ger exceptionella fördelar för huden förutom att ge mjukhet till madrassöverdelen, medan polyetenlaminatet gör det vattentätt, vilket ger ett omfattande skydd mot vätskor.

   • −10%
   Cotton Vitae

   Artico täcke 94% Dun och 6% penna

   1 634,99 kr

   Elegant täcke med utmärkt finish. Naturlig anti-mite, allergivänlig behandling och spårbarhetskontroll.

   Det bästa systemet är "Kassetten", som består av målningar med inre partitioner. De tillåter överensstämmelsen i hela nordens inre, även i sömmarna, vilket undviker kalla områden (utan fyllning), de ger också enhetlighet i fördelningen av fyllningen över hela Nordens yta.

    Cotton Vitae

    Badrock Bebe HATOR 100% bomull

    348,10 kr

    Badrock Bebe HATOR 100% bomull, VIT FÄRG, tillverkad med kammad bomull av högsta kvalitet.

    Denna artikel överensstämmer med alla europeiska bestämmelser om barnsäkerhet.

     Cotton Vitae

     Badrockar i lockig bomull, barnhuva

     316,45 kr

     Tillverkad i högkvalitativ lockig bomull med fickor och huva! Vi har designat denna badrock i kimonostil 3/4 för komfort. Finns för åldrarna 2 till 13.

     100% mjukt och fluffigt bomullstyg.

      Cotton Vitae

      Bambu kudde

      279,53 kr

      Kudde med randigt tyg och bambufyllning med stor absorption, mjukhet och naturlig friskhet. Exklusiv fasthet tack vare kombinationen av högkvalitativa fibrer: bambu och Neotherm® konjugerad silikon ihålig fiber.

      Denna kudde med medelhög fasthet är idealisk för: människor med medium konstitution som sover på sin sida eller människor med stor konstitution som sover på ryggen.

      Almohada Bambu

       Cotton Vitae

       Bambu madrass skydd

       389,87 kr 350,88 kr

       Velfont 3-lagers vattentät bambumadrassskydd är tillverkat av bambutyg med maximal absorption, mjukhet och friskhet på båda sidor. Dess Neotherm-membran® är dolt mellan de två tyglagren och gör det till en vattentät och andningsbar produkt, vilket ger fullständigt skydd mot vätskor och kvalster, eftersom membranet fungerar som en fysisk barriär som hindrar dem från att tränga in i madrassen.

       Bambu är den mest regenererade växten på planeten och är därför en ekologisk och hållbar resurs. Dessutom ger det en hög nivå av fuktabsorption (upp till 6 gånger mer än bomull).

       • −10%
       Cotton Vitae

       Bänkskiva 400 Trådar Egyptisk bomull PERCAL

       432,48 kr

       Tillverkad med det bästa egyptiska bomullspercale-tyget med 400 trådar per kvadrattum - dubbelt så mycket som standard percale sängkläder. Helt enkelt med en unik touch är denna produkt det perfekta valet för en elegant säng!

       Bänkskiva 400 Trådar Egyptisk bomull PERCAL, mycket andningsbar, för användning året runt.


        Cotton Vitae

        Bänkskiva egyptisk bomull 200 trådar - Percale

        272,67 kr

        Tillverkad med 100% egyptisk bomull av 200 trådar.  Dessa bänkskivor är färdiga med en 5 cm stygnkant för att ge mer elegans till sängen. Vi har garanterat alla storlekar som passar rätt till din säng, generösa storlekar, även i den långa.