Sänglinne

Cotton Vitae

Bänkskiva 400 Trådar Egyptisk bomull PERCAL

432,48 kr

Tillverkad med det bästa egyptiska bomullspercale-tyget med 400 trådar per kvadrattum - dubbelt så mycket som standard percale sängkläder. Helt enkelt med en unik touch är denna produkt det perfekta valet för en elegant säng!

Bänkskiva 400 Trådar Egyptisk bomull PERCAL, mycket andningsbar, för användning året runt.


  Cotton Vitae

  Justerbart ark 400 trådar egyptisk bomull

  493,35 kr

  Tillverkad med det bästa egyptiska bomullspercale-tyget med 400 trådar per kvadrattum - dubbelt så mycket som standard percale sängkläder. Helt enkelt med en unik touch är denna produkt det perfekta valet för en elegant säng!

  Bänkskiva 400 Trådar Egyptisk bomull PERCAL, mycket andningsbar, så att du kan njuta av alla kvaliteter på din madrass plus komforten i ett egyptiskt bomullslakan 400 trådar. För madrasser upp till 35 cm.


   Cotton Vitae

   Påslakan 400 trådar Egyptisk bomullspercale

   551,68 kr

   Duvet täcker 400 egyptiska bomullspercale trådar med 400 trådar per kvadrattum - dubbelt så mycket som standard percale sängkläder. Helt enkelt med en unik touch är denna produkt det perfekta valet för en elegant säng!

   Påslakan 400 egyptiska bomullspercaletrådar, mycket andningsbara, påslakan med dolda knappar.

    Cotton Vitae

    Örngott 400 trådar PERCAL

    135,97 kr

    Otroligt silkeslen. Oklanderligt värde för pengarna!

    Tillverkad av den bästa egyptiska bomullsabborren på 400 trådar per kvadrattum - dubbelt så mycket som standard percale sängkläder. Helt enkelt med en unik touch är denna produkt det perfekta valet för en elegant säng!

    Örngotten +5cm har en kant märkt med en broderad sladd runt omkretsen.

     Cotton Vitae

     Uppsättning lakan 400 trådar Egyptisk bomullspercale

     2 027,50 kr

     Uppsättning lakan 400 trådar Egyptisk bomullspercale, gjord med det bästa egyptiska bomullspercale-tyget med 400 trådar per kvadrattum - dubbelt så mycket som standard percale-densitet, med en unik touch, är denna uppsättning lakan det perfekta valet för en elegant säng!

      

      Cotton Vitae

      Uppsättning ark 600 trådar (135 x 200)

      1 649,07 kr

      Ett av de högsta sortimenten av egyptisk bomull, detta satintyg, lätt att ta hand om, med exceptionell glans och magnifik touch.

      Består av 2 stycken: Ett slätt ark och ett justerbart ark, se allt i "mer".

       

       

       Cotton Vitae

       Uppsättning lakan 600 Trådar Egyptisk bomull

       1 699,84 kr

       Uppsättning lakan 600 Trådar Egyptisk bomullssatin, merceriserat tyg som förbättrar bomullens mjukhet, detta tyg har sanerats för att förhindra att det krymper med tvätt. Det justerbara arket som ingår i uppsättningen har för madrasshöjd upp till 35 cm.

        

        

       • Slut i Lager
       Cotton Vitae

       Örngott, egyptisk bomull 200 trådar - Percale

       90,72 kr

       Örngott med 100% egyptisk bomull av 200 trådar.  Med en enda sidoöppning, med en inre flik som förhindrar att kudden kommer ut, en perfekt kombination av elegans och komfort.

       Vi har de standardmått som våra kunder använder, i strumporna, när det indikerar att "+5 cm" är gränsen Oxford eller gränsen, som går runt örngottets omkrets, åtskilda av en söm av bomullstråd.

        Cotton Vitae

        Bänkskiva egyptisk bomull 200 trådar - Percale

        272,67 kr

        Tillverkad med 100% egyptisk bomull av 200 trådar.  Dessa bänkskivor är färdiga med en 5 cm stygnkant för att ge mer elegans till sängen. Vi har garanterat alla storlekar som passar rätt till din säng, generösa storlekar, även i den långa.

         Cotton Vitae

         Justerbart ark egyptisk bomull 200 trådar - Percale

         313,29 kr

         Justerbart ark, 100% egyptiskt bomullstyg med 200 trådar, för madrasshöjd upp till 35 cm, fästning i 4-hörnet med elastisk tråd, för ett perfekt grepp, denna Percale-kvalitet är mycket andningsbar, så att du alltid har alla egenskaper hos din madrass utöver dess elegans och komfort.

          Cotton Vitae

          SATÉN Kuddfodral 400 trådar

          116,03 kr

          Örngott av egyptiskt bomullstyg 400 trådar satin, med öppning på ena sidan, med inre embozo. Mätningarna som ingår " + 5 " indikerar att det är bredden på kanten som definieras av en sladd runt lockets omkrets, känd som Oxford-kanten.