Mikrofiber fyllning

Cotton Vitae

Kudde TEIDE Neotherm® Plus

341,02 kr

Teide-kudden är tillverkad med Neotherm® Plus fiberfyllning, en exklusiv silikon och konjugerad ihålig fiber, extra tunn och mycket mjuk vid beröring. Det är en mycket fluffig fiber som har en stor kapacitet för återhämtning.

Dessutom är det dubbla locket på denna kudde gjord av kammat bomullstyg av 200 trådar med en vacker listad design; det inre locket innehåller en vetenskapligt testad anti-mite-behandling som är resistent mot tvätt.

Fasthet: Medelhög

  Cotton Vitae

  Acarsan anti-mite fiber kudde®

  527,53 kr

  Velfont Anti-Mite Pillow är en dubbelmantelkudde tillverkad av 100% bomulls ytter- och innertyg och fylld med högkvalitativ fiber med Acarsan Natural® anti-mite behandling med växtextrakt, vetenskapligt testade och som bibehåller dess egenskaper efter tvätt.

  Fyllningen är gjord av konjugerad ihålig fiber, som ger volym, lätthet, mjukhet, silkesberöring, elasticitet och stor motståndskraft, förutom att den är mycket motståndskraftig mot användning och tvätt. Denna kudde har utvecklats speciellt för personer som är allergiska mot kvalster och för dem som letar efter en hälsosam vila.

  Fasthet: Medium

   Cotton Vitae

   Bambu kudde

   279,53 kr

   Kudde med randigt tyg och bambufyllning med stor absorption, mjukhet och naturlig friskhet. Exklusiv fasthet tack vare kombinationen av högkvalitativa fibrer: bambu och Neotherm® konjugerad silikon ihålig fiber.

   Denna kudde med medelhög fasthet är idealisk för: människor med medium konstitution som sover på sin sida eller människor med stor konstitution som sover på ryggen.

   Almohada Bambu

    Cotton Vitae

    VIRUSAN kudde med dubbelt överdrag

    216,66 kr

    Virusan Pillow är tillverkad av mikrofibertyg med Neotherm® återvunnen fiberfyllning

    Virusan® Range hämmar tillväxten i bakteriers vävnader och minskar aktiviteten hos omslutna virus (coronavirus)

    Idealisk kudde för: personer som letar efter en antibakteriell och viral reducerande dubbel mantelkudde.

     Cotton Vitae

     Velfont CADI kudde

     303,79 kr

     Velfont Kadi kudde,

     Neotherm® fiberkudde och dubbelt mikrofiberöverdrag med mjuk beröring och dragkedja.

     Cadí-kudden från Velfont är en dubbelmantelkudde med dragkedja, tillverkad av mikrofibertyg med en extra mjuk silkeskänsla.

     Dess neotermiska® silikon och konjugerade ihåliga fiberfyllning ger volym, mjukhet, lätthet och stor motståndskraft. Det är hygieniskt och andas och mycket motståndskraftigt mot användning och tvätt.