Madrass skydd

Cotton Vitae

Bambu madrass skydd

389,87 kr 350,88 kr

Velfont 3-lagers vattentät bambumadrassskydd är tillverkat av bambutyg med maximal absorption, mjukhet och friskhet på båda sidor. Dess Neotherm-membran® är dolt mellan de två tyglagren och gör det till en vattentät och andningsbar produkt, vilket ger fullständigt skydd mot vätskor och kvalster, eftersom membranet fungerar som en fysisk barriär som hindrar dem från att tränga in i madrassen.

Bambu är den mest regenererade växten på planeten och är därför en ekologisk och hållbar resurs. Dessutom ger det en hög nivå av fuktabsorption (upp till 6 gånger mer än bomull).

  • −10%
Cotton Vitae

Elastiskt Lock Madrassöverdrag

135,34 kr 121,80 kr

Rizo Elastic Velfont madrassöverdrag är tillverkat av 100% bomullskrull av bästa kvalitet, mycket absorberande och elastisk. Detta skydd garanterar madrassens totala hygien, eftersom det skyddar den helt.

Den kan enkelt placeras tack vare tygets elasticitet och dess "U" -formade dragkedja, som hermetiskt sveper runt madrassen.

  • −10%
Cotton Vitae

Skyddande madrass Virusan

190,40 kr 171,36 kr

Virusan® Range hämmar tillväxten i vävnader av bakterier och minskar aktiviteten hos omslutna virus (coronavirus).

Eftersom den innehåller BIO-OME AV-tekniken®, den mest rigorösa och avancerade tekniken på marknaden med bevisad effektivitet mot virus och bakterier.

Visuran Mattress Protector är tillverkad av 100% bomullsstickat tyg. Säkerställer madrasshygien.

  • −10%

Vattentät Respira Bajera Ark

243,03 kr 218,73 kr

Det vattentäta och hyperandbara Respira-bottenlakanet från Velfont är tillverkat av 100% ekologiskt bomullstyg kammat och GOTS-certifierat garn, extra mjukt och mycket behagligt att ta på.

Dess vattentäta och hyperandbara Neotherm-membran® skyddar madrassen mot vätskor samtidigt som huden kan svettas och ger en svettfri vila.

För sängstorlek på 200 x 200, endast vit

  • −10%