Almohada de fibra antiácaros Acarsan®
  Cotton Vitae

  Acarsan anti-mite fiber kudde®

  527,53 kr
  Inkl. moms

  Velfont Anti-Mite Pillow är en dubbelmantelkudde tillverkad av 100% bomulls ytter- och innertyg och fylld med högkvalitativ fiber med Acarsan Natural® anti-mite behandling med växtextrakt, vetenskapligt testade och som bibehåller dess egenskaper efter tvätt.

  Fyllningen är gjord av konjugerad ihålig fiber, som ger volym, lätthet, mjukhet, silkesberöring, elasticitet och stor motståndskraft, förutom att den är mycket motståndskraftig mot användning och tvätt. Denna kudde har utvecklats speciellt för personer som är allergiska mot kvalster och för dem som letar efter en hälsosam vila.

  Fasthet: Medium

  Mätning:
  100% secure payments

  Hela Velfont anti-mite-sortimentet är certifierat både av den prestigefyllda brittiska stiftelsen Allergy UK och av Spanish Society of Allergology and Clinical Immunology (SEAIC), vilket garanterar att Acarsan Natural-sortimentet® av Velfont minskar spridningen av dammkvalster och bibehåller dess effektivitet under tvättarna. Denna anti-mite effektivitet efter tvättning har kliniskt testats av TEC (Technique Environnement Consultants), ett europeiskt referenslaboratorium i studien av kvalster.

  Denna kudde med medium fasthet är idealisk för: människor med medium konstitution som sover på deras sida, av stor konstitution som sover på ryggen och av liten konstitution som sover på deras sida och som söker skydd mot kvalster.

  Sammansättning:  Enastående:
  • Tygöverdrag: 100% bomull
  • Tyg inuti: 100% bomull
  • Fyllning: 100% polyesterkonjugerade ihåliga fiber-anti-kvalster Acarsan Natural®
  • Dubbelöverdrag slätt tyg 100% bomull
  • Vetenskapligt testad anti-mite behandling
  • Naturligt aktiv med växtextrakt
  • Återvunnen fiberfyllning Dubbelt slätt tygöverdrag 100% bomull
  Fyllda tvättförhållanden: Täck tvättförhållanden:
  Condiciones lavado relleno Lavado fundas

  Produktinformation

  Cotton Vitae
  700001