Edredón PLUMINO 90 % Plumón , 10% pluma1
  Cotton Vitae

  Duntäcke 90 % Dun, 10 % fjäder

  1 160,29 kr
  Inkl. moms

  Duvet NER 90% Dun, 10% fjäder, bra kvalitet till ett bra pris. Naturlig anti-mite, allergivänlig behandling och spårbarhetskontroll.

  Tillverkad av NORDREAM som i sina produkter använder nya dun tillverkade i Europa under de strängaste kvalitetsvillkoren (EN 12934 - J.I.S. standarder), hygien och respekt för miljön.

  Ytvikt gr/m2
  Mätning:
  100% secure payments

  FYLLNING: 90% Ner 10% Fjäder, TYG: 100% Dunsäker bomull, KONFEKT: Kassetten, PERIMETER FINISH: Levande trim, MULTIPURPOSE: Öljetter och knappar i vikter på 180gr, 130gr och dubbel.

  Duntäcke 90% Dun, 10% fjäder, bär ett identifikationsnummer associerat med en serie poster som gör att vi kan veta exakt pennans ursprung och identifiera dess ursprung, det vill säga vi kan hitta och följa spåret genom alla stadier av produktion, transformation och distribution av en viss produkt.

  Bevarande och tvätt

  Det är lämpligt att ihåliga och lufta norden för att avlägsna den absorberade fukten och även omfördela fyllningen.

  Tvätta hemma

  Med vatten vid 30 ° C med neutralt tvättmedel, kort centrifug, torka plagget i en torktumlare, känsligt program eller utomhus utan att utsätta det för solen. Placera inte plagget direkt i kontakt med värmekällor, ta bort plagget försiktigt och upprepade gånger tills det är helt torrt och har återvunnit den ursprungliga volymen. Använd inte blekmedel.

  Kemtvätt

  Plagget stöder tvätt med perkloretylen.

  Produktinformation

  Cotton Vitae
  NORPLU4407