Edredón SIBERIA 98% plumón
  Cotton Vitae

  TÄCKE SIBIRIEN 98% ner

  1 940,89 kr
  Inkl. moms

  Sibiriskt täcke är utan tvekan den nordiska fyllningen par excellence av Hogar Algodón Egipcio, den har en exceptionell balans mellan en mycket hög kvalitet och ett inneslutet pris. Dess fyllning på 98% ner tillsammans med ett mycket mjukt satintyg överför oss en oöverträffad touch, volym och komfort.

  Materialen i det sibiriska täcket är naturliga (dun och bomull). Dunet har behandlats, tvättats och steriliserats enligt EDFA:s (European Down &Feather Association) regelverk.

  Ytvikt gr/m2
  Mätning:
  100% secure payments

  Sibirien-modellen av NORDREAM tillverkas i tre tjocklekar, de 200 gr / m² som vi rekommenderar för kallare rum där det på natten inte faller under 14º, 150 gr / m² för varma rum som inte faller under 18º, vilket är fallet med de flesta hem i Spanien och slutligen 100 gr / m² för rum där temperaturen inte faller under 18º, som är fallet med de flesta hem i Spanien och slutligen 100 gr / m² för rum där temperaturen inte faller under 18º, vilket är fallet med de flesta hem i Spanien och slutligen 100 gr / m² för rum där temperaturen inte faller under 18º, som är fallet med de flesta hem i Spanien och slutligen 100 gr / m² för rum där temperaturen inte faller under 18º, som är fallet med de flesta hem i Spanien och slutligen 100 gr / m² för rum där temperaturen inte faller under 18º, vilket är fallet med de flesta hem i Spanien och slutligen 100 gr / m² för rum där temperaturen inte faller under 18º, vilket är fallet med de flesta hem i Spanien och slutligen 100 gr / m² för rum där temperaturen inte faller under 18º, vilket är fallet med de flesta hem i Spanien och slutligen 100 gr / m² för rum där temperaturen inte faller under 18º och slutligen 100 gr / 22º, rekommenderas särskilt under våren eller bostäder som inte stänger av värmen under natten. Dessutom är Sibirien gjord med öljetter för en kombinerad användning och förvandlar den till en dubbel nordisk.

  Vi rekommenderar att du tvättar vid 40º och torkar i en torktumlare.

  Kontrollerad spårbarhet tack vare en sydd etikett, som har ett serienummer som gör att vi kan identifiera artikeln och därmed ha all nödvändig information under varje steg i tillverknings- och åldringskedjan.

  Fyllning: 98% Dun, 2% FJÄDER Tyg: 100% Satin Bomull, Downproog Konfekt: Kassetten PERIMETER FINISH: Yttre ram med öljetter och levande satin trim.

  Siberian Nordic fyllning tillverkas i Europa.

  Produktinformation

  Cotton Vitae
  NORSIB4441