Rea

Cotton Vitae

Aloe Vera vattentät mikrofibermadrass topper

225,63 kr 203,07 kr

Velfont Aloe Vera Waterproof Microfiber Mattress Topper är tillverkad av mikrofibertyg med en extra mjuk touch som innehåller en Aloe Vera-behandling på övre ansiktet och polyetenlaminat på undersidan.

Aloe Vera-behandlingen ger exceptionella fördelar för huden förutom att ge mjukhet till madrassöverdelen, medan polyetenlaminatet gör det vattentätt, vilket ger ett omfattande skydd mot vätskor.

  • −10%
Cotton Vitae

Bambu madrass skydd

389,87 kr 350,88 kr

Velfont 3-lagers vattentät bambumadrassskydd är tillverkat av bambutyg med maximal absorption, mjukhet och friskhet på båda sidor. Dess Neotherm-membran® är dolt mellan de två tyglagren och gör det till en vattentät och andningsbar produkt, vilket ger fullständigt skydd mot vätskor och kvalster, eftersom membranet fungerar som en fysisk barriär som hindrar dem från att tränga in i madrassen.

Bambu är den mest regenererade växten på planeten och är därför en ekologisk och hållbar resurs. Dessutom ger det en hög nivå av fuktabsorption (upp till 6 gånger mer än bomull).

  • −10%
Cotton Vitae

Elastiskt Lock Madrassöverdrag

135,34 kr 121,80 kr

Rizo Elastic Velfont madrassöverdrag är tillverkat av 100% bomullskrull av bästa kvalitet, mycket absorberande och elastisk. Detta skydd garanterar madrassens totala hygien, eftersom det skyddar den helt.

Den kan enkelt placeras tack vare tygets elasticitet och dess "U" -formade dragkedja, som hermetiskt sveper runt madrassen.

  • −10%
Cotton Vitae

Madrass topper MAX COTTON NATURSAN

518,56 kr 466,70 kr

Max Cotton madrass topper är en 100% naturlig produkt eftersom den är tillverkad helt med 100% bomull. Denna madrassöverdel är vändbar, det vill säga den kan användas otydligt på båda sidor och innehåller en plattform också med 100% bomullstyg.

Denna madrassöverdel passar madrasslängder upp till 200 cm och kan anta madrasshöjder på upp till 35 cm.

  • −10%
Cotton Vitae

Outlast® THERMO-regulator övermadrass

992,39 kr 893,15 kr

Den termoreglerande madrassen Velfont kombinerar en naturlig fyllning av 100 % bomull med ett termoreglerande tyg av 100 % bomull, som tillämpar den mest avancerade teknologin utvecklad av NASA med bomullstyg, vilket ger en exklusiv och unik produkt på marknaden.

Det termoreglerande tyget verkar genom att absorbera, lagra och släppa ut värmen som vår kropp avger, vilket skapar en individualiserad komfortzon. Ger ett konstant mikroklimat, inte för kallt, inte för varmt.

Denna bäddmadrass anpassar sig till madrasslängder på upp till 200 cm och kan ta madrasshöjder på upp till 35 cm.

  • −10%

Pad Reversible Curl Madrassöverdrag

373,41 kr 336,07 kr

Velfont Pad Curl Mattress Topper är tillverkad av 100% mycket absorberande bomullskrullning som innehåller en sanerad® antibakteriell behandling.

Denna behandling eliminerar effektivt bakterier som ger en hälsosam vila, liksom att vara resistent mot tvätt. Denna madrassöverdel är vändbar, det vill säga den kan användas omväxlande på båda sidor och innehåller en plattform också med 100% bomullstyg.

Denna madrassöverdel passar madrasslängder upp till 200 cm och kan anta madrasshöjder på upp till 30 cm.

  • −10%
Cotton Vitae

Skyddande madrass Virusan

190,40 kr 171,36 kr

Virusan® Range hämmar tillväxten i vävnader av bakterier och minskar aktiviteten hos omslutna virus (coronavirus).

Eftersom den innehåller BIO-OME AV-tekniken®, den mest rigorösa och avancerade tekniken på marknaden med bevisad effektivitet mot virus och bakterier.

Visuran Mattress Protector är tillverkad av 100% bomullsstickat tyg. Säkerställer madrasshygien.

  • −10%
Cotton Vitae

Vändbar Aloe Vera Microfiber Madrass Topper

201,90 kr 181,71 kr

Velfont Aloe Vera Reversible Microfiber Mattress Topper är tillverkad av mikrofibertyg med en extra mjuk touch som innehåller en Aloe Vera-behandling. Denna behandling ger exceptionella fördelar för huden samt ger mjukhet till madrassöverdelen.

Denna madrassöverdel passar madrasslängder upp till 200 cm och kan anta madrasshöjder på upp till 30 cm.

  • −10%

Vattentät Respira Bajera Ark

243,03 kr 218,73 kr

Det vattentäta och hyperandbara Respira-bottenlakanet från Velfont är tillverkat av 100% ekologiskt bomullstyg kammat och GOTS-certifierat garn, extra mjukt och mycket behagligt att ta på.

Dess vattentäta och hyperandbara Neotherm-membran® skyddar madrassen mot vätskor samtidigt som huden kan svettas och ger en svettfri vila.

För sängstorlek på 200 x 200, endast vit

  • −10%